بهبود بازار - 2

میزبان یک رویداد آنلاین یا وبینار باشید

تاریخ : چهارشنبه 16 مهر 1399 زمان : 11:37 | بازدید : 65
نویسنده : محمد محبوبی | لینک ثابت | نظرات (0)

 

Python vs Node.js What to Choose for Web Development - Skywell Software

 

1. میزبان یک رویداد آنلاین یا وبینار باشید

اگر سازمان شما رویدادی داشته که تحت تأثیر شیوع آن قرار گرفته است ، این بدان معنا نیست که نمی توانید مردم را دور هم جمع کنید و همچنان ارزشی را که منتظر آن بودند تحویل دهید.

 

در IMPACT ، تأخیر در فروش و فروش دیجیتال جهانی را به عنوان فرصتی برای معرفی روز فروش و بازاریابی دیجیتال ، یک کنفرانس مجازی تمام روز در 6 آوریل ، در نظر گرفتیم.

 

ما در مورد اینکه چگونه رهبران فروش و بازاریابی می توانند در آینده با یک استراتژی فروش و بازاریابی متمرکز بر مشتری ، با بودجه ، تجارت خود را اثبات کنند صحبت خواهیم کرد. (علاقه مند هستید؟ می توانید در اینجا ثبت نام کنید.)

 

حتی اگر قصد یک رویداد حضوری را ندارید ، میزبانی یک وبینار آنلاین یا کارگاه تعاملی می تواند برای مخاطبان شما در شرایط سخت مانند این موارد بسیار مفید و مفید باشد.

 

2. محتوای وب سایت خود را برای کاربران و موتورهای جستجو بهینه کنید

از آنجا که رفتارهای خرید اخیر مجبور به تغییر شده اند ، ممکن است نحوه جستجو برای چیزهای آنلاین افراد نیز تغییر کرده باشد.

 

اطمینان حاصل کنید که در جستجوی کلمات کلیدی پرمخاطب مرتبط با محصول یا خدمات خود سرعت کافی را حفظ کرده اید و روش هایی را که می توانید محتوای وب سایت خود را برای تراز کردن تغییر دهید ، ایده پردازی کنید.

 

همچنین ، اطمینان حاصل کنید که تماس برای اقدام شما همچنان به عنوان بهترین گام بعدی برای کاربر منطقی است.

 

3. محتوای مربوط به آنچه اتفاق می افتد ایجاد کنید

علاوه بر بهینه سازی محتوای فعلی ، مهم است که در قسمت جستجوی جستجوی تازه هدف گرفته شده ، قطعات بی نظیری نیز ایجاد کنید. در چنین زمانی ، مصرف کنندگان به دنبال یادگیری هرچه بیشتر در مورد چگونگی تأثیر ویروس کرونا بر برنامه های روزمره و تجاری آنها هستند.

 

 

روز آموزش HubSpot

از این فرصت به عنوان فرصتی برای تولید ایده های سئو چیست  جدید برای پست های وبلاگ استفاده کنید یا یک خبرنامه هفتگی برای چشم اندازها و مشتریان خود تهیه کنید تا به آنها نشان دهد شما هم مانند آنها نگران هستید و در نتیجه ، آنها را به روز نگه دارید همه چیز مهم

 

اگر منطقی باشد ، می توانید با اعلامیه مطبوعاتی رسانه ها و مخاطبان بیشتری را در مورد یک موضوع خاص با اهمیت آگاه کنید.

 

4- با مخاطبان خود در شبکه های اجتماعی ارتباط برقرار کنید

آیا می دانید 79٪ از مردم ایالات متحده حداقل یک پروفایل از شبکه های اجتماعی دارند و 62٪ از بزرگسالان برای جبران اخبار پرطرفدار از رسانه های اجتماعی استفاده می کنند؟

 

با شروع ایجاد محتوای جدید یا تصمیم به میزبانی یک رویداد آنلاین یا وبینار برای درگیر شدن با مخاطبان خود ، به اشتراک گذاری این مطالب در سیستم عامل های رسانه های اجتماعی شما می تواند تأثیر بسزایی در میزان دسترسی دیجیتالی شما داشته باشد.

 

5. شیرجه رفتن به فیلم

در چند سال گذشته محتوای ویدئویی رونق گرفته است و ایجاد یک ویدیو از طریق رایانه آسان تر از همیشه است.

 

طبق گفته Zach Basner ، مدیر استراتژی ویدیویی IMPACT ، "ویدیو تنها نوع محتوایی است که به مردم اجازه می دهد ما را ببینند ، ما را بشنوند و ما را بشناسند. به همین دلیل ویدیو تفاوت ایجاد می کند. "

 

به دلیل احساس شخصی تری که ویدئو ارائه می دهد ، هنگامی که شرکت های بیشتری شروع به پذیرش فرهنگ از راه دور می کنند ، می توان از آن به طرق مختلفی استفاده کرد.

 

اگر نمی توانید برای یک شام فروش حضوری ملاقات کنید ، با یک تماس بزرگنمایی ملاقات کنید. اگر نمی توانید آن جلسه تیمی حضوری را داشته باشید ، از Skype استفاده کنید تا مطمئن شوید همه احساس حضور و تولید می کنند. یا اگر می خواهید یک پیام به تن را به یکی از اعضای تیم یا مشتری برسانید ، ویژگی Vidyard’s GoVideo را امتحان کنید.

 

همچنین می توان از ویدئو برای جایگزینی یا تکمیل محتوای نوشتاری که در وب سایت و سیستم عامل های رسانه اجتماعی خود به اشتراک می گذارید استفاده کرد. با توجه به اینکه 78٪ مردم هر هفته فیلم های آنلاین تماشا می کنند و 55٪ هر روز فیلم های آنلاین را مشاهده می کنند ، چرا ویدیو را در استراتژی بازاریابی خود قرار نمی دهید؟

 

از تلاش های بازاریابی دیجیتال خود بیشترین بهره را ببرید

با دانستن همه آنچه اتفاق افتاده و خواهد افتاد ، بسیار مهم است که تجارت شما سریع سازگار شود و از هر مانعی عبور کند.

 

اگر به شما فرصت داده شده بودجه بازاریابی خود را مجدداً تخصیص دهید ، فکر کنید که از رقبایتان پیشی بگیرید و تاکتیک های دیجیتالی بیشتری مانند وبینارهای آنلاین ، محتوای ویدئویی زنده یا ضبط شده و محتوای نوشتاری متناسب با آنچه مخاطب شما جستجو می کند را اجرا کنید.

 

در پایان ، هر مقدار از زمان صرف استراتژی دیجیتال و بهینه سازی استراتژی دیجیتال شما شود ، مثمر ثمر خواهد بود ، زیرا نتایج کلی که به دست می آورید ، از ویروس کرونا بسیار بیشتر است.

اشتباهات ساده اما رایج در بازاریابی

تاریخ : چهارشنبه 02 مهر 1399 زمان : 16:16 | بازدید : 50
نویسنده : محمد محبوبی | لینک ثابت | نظرات (0)

 

 

حتما خودتان می‌دانید که چه حس بدی دارد وقتی بخواهید از فروشنده‌ای خرید کنید و او فقط تلاشش این باشد که هر طور شده شما را به خرید ترغیبب کند. این شخص بدون در نظر گرفتن خواسته یا نیازِ شما تنها سعی دارد وادارتان کند جنسش را بخرید. این دقیقا حسی است که نباید اجازه دهید مشتریان‌تان داشته باشند و یکی از مهم‌ترین نبایدهای بازاریابی است که لازم است حتما هنگام طراحی عملیات بازاریابی در ذهن داشته باشید. در این مقاله، درباره‌ی اشتباهات مرگبار در بازاریابی که ممکن است مرتکب شوید، توضیحاتی داده‌ شده‌ است.

 

 

 

مطمئنا بازاریابیِ کسب‌و‌کار برای شما مسئولیت‌آفرین است، مخصوصا وقتی که در جستجوی مشتریان جدید و بهترین راه برای برقراری ارتباط با آنها هستید تا آنها را به مصرف‌کننده مبدل سازید. بیشتر کسب‌و‌کارها فقط در مورد خودشان صحبت می‌کنند و سعی دارند مشتریان را وادار به خرید سازند. این هم یک روش بازاریابی است ولی کمکی به این کسب‌و‌کارها نمی‌کند. آنها از خود می‌پرسند این فروش چه فایده‌ای برای من دارد و چگونه می‌توانم آن را انجام دهم و این سوالات هر دو اشتباه است.

 

درخواست از مشتری به جای ارائه ارزش

ارائه دادن به عنوان روش اصلیِ بازاریابی بسیار موثرتر و کارآمدتر از تقاضا است. وقتی در بازاریابی یا سایر روش‌های ارتباطی به مشتریان خود ارزشی را ارائه می‌دهید،‌ تاثیرش به مراتب بیشتر از تقاضا کردن یا گرفتن چیزی از آنهاست. مفهوم بازاریابی دیگر صرفا به معنای تمرکز بر این نیست که «من می‌خواهم بفروشم» و بیشتر کسب‌و‌کارها این را فراموش می‌کنند که ارائه‌ی ارزش واقعی به مشتریان بالقوه، مهم‌ترین بخش از فرآیند بازاریابی است.

 

اینکه فقط از مشتری درخواست کنیم

صرفا درخواست کردن، گاهی اوقات می‌تواند موثر باشد،‌ اما اغلب مشتریان بالقوه را فراری می‌دهد و منجر به ایجاد رابطه نخواهد شد. گاهی اوقات بازاریابی فشار (push marketing) یا فروش سریع که به معنای ارائه‌ی کالا بدون در نظر گرفتن خواست مشتری است، جواب می‌دهد:‌ زمانی که خریداران آماده‌ی خرید هستند و تقریبا کیف پول‌شان را آماده کرده‌اند، می‌تواند شروع خوبی باشد. این شیوه به خصوص زمانی مفید است که فروش نیازی به اطلاعات فردی ندارد یا قیمت فروش بالا نیست (مثل حراجی یا درخواست وام). اما گاهی اوقات این شیوه‌ی بازاریابی،‌ مشتریان را عصبانی و دلزده می‌کند.

 

نمونه‌ای از این شیوه‌ی بازاریابی که به صورت نادرست اجرا شده در خدمات چمن‌زنی کودکان بوده که در آن نوجوانان در شروع تابستان به توزیع بروشورها می‌پرداختند سپس هر دو روز یک بار مراجعه می‌کردند تا چمن‌ها را کوتاه کنند یا ماشین‌ها را شستشو دهند، حتی اگر ۲۰ مرتبه به آنها پاسخ رد می‌دادید باز هم مراجعه می‌کردند و شما می‌دانستید که آنها حیاط را به هم می‌ریزند،‌ به جای کندن علف‌های هرز به درخت‌ها و گیاهان آسیب می‌زنند و دو روز بعد ته‌مانده‌ی صابون را روی ماشین‌تان پیدا خواهید کرد. در واقع شما از کیفیت ضعیف این خدمات اطمینان داشتید و می‌دانستید که آن نوجوانان فقط پول می‌خواهند و در ازای آن خدمات مفیدی به شما نمی‌دهند. حالا همین سناریو را تصور کنید اما این بار با بازاریابانی حرفه‌ای که از قضا شماره‌ی تلفن شما را هم دارند؛ قطعا حالا خوب متوجه‌ می‌شوید که این نوع از بازاریابی چقدر می‌تواند برای مشتری ناخوشایند و آزاردهنده باشد.

 

مزایای بازاریابی به روش ارائه ارزش

بازاریابی تلفنی

 

به جای تماس گرفتن یا ارسال پیام‌‌های انبوه برای فروش، من مدلی مفید و موثر از بازاریابی را دیدم که آن را «ارائه، ارائه، ارائه،‌ تقاضا» می‌نامم. تقاضا می‌تواند گاهی کاربردی باشد، اما تنها زمانی که شما با مشتریان خود رابطه ایجاد کرده باشید. در غیر این صورت حس می‌کنند شما تنها به فکر کسب‌و‌کار خود هستید و می‌خواهید جیب آنها را خالی کنید و حق دارند که این‌طور فکر کنند. در عوض وقت بگذارید و به نیازهای مشتری گوش دهید و به او نشان دهید که چطور پاسخگوی نیازهایش هستید. به احتمال زیاد در این روش مشتری بیشتر پذیرای شما خواهد بود و تمایل دارد با شما کار کند و در آینده از شما خرید کند.

 

برایان هریس (Bryan Harris)،‌ موسس ویدئو فروت (VideoFruit) در مصاحبه‌ی اخیرش گفت ایده‌ی او نمایش توانمندی‌هاست نه بیان آنها. به مشتریان آینده‌ی خود نشان دهید که چه کارهایی می‌توانید برایشان انجام دهید، اما حداقل در اولین مواجهه از آنها چیزی نخواهید. به گفته‌ی هریس زمانی که او کسب‌وکار خود را شروع کرد،‌ اولین کسی که با او کار کرد نِیل پاتل از کیسمتریکس (Kissmetrics) بود که شرکتش در زمینه‌ی طراحی اینفوگرافیک کار می‌کرد. هریس یک ویدئو از بهترین اینفوگرافیک‌های کیسمتریکس آماده کرد و آن را برای پاتل فرستاد و تنها چند خط توضیح درباره‌ی آن نوشت: «من محتوای شما را دوست دارم و محتواهای تولیدی شما کمک زیادی به من کرد. بنابراین من بهترین و معروف‌ترین اینفوگرافیک‌های شما را به ویدئو تبدیل کردم». هریس این ویدئو را بدون هیچ درخواستی ارسال کرد و بلافاصله پاسخی از پاتل دریافت کرد که تمایل دارد با او کار کند. این مثال خوبی از نحوه‌ی ارائه‌ی محصول به بازار است که می‌تواند خیلی سریع به کسب‌وکارتان کمک کند تا کارتان را گسترش دهید.

 

شما وقت خود را در اختیار مشتریان قرار می‌دهید، برای آنها ارزش‌آفرینی می‌کنید یا منابعی را بدون هیچ چشم‌داشتی در اختیارشان قرار می‌دهید تا بتوانید ارزش کارتان را به مشتریان ثابت کنید بدون اینکه تقاضایی از آنها بکنید. در این مرحله مشتری به شما اعتماد می‌کند،‌ با شما رابطه برقرار می‌کند و نسبت به کار شما مشتاق می‌شود. همچنین مشتریان به جای خرید محصولاتی که درباره‌ی آنها اطلاعی ندارند و ممکن است از خرید آن پشیمان شوند، ترجیح می‌دهند پولشان را صرف محصول شما کنند.

 

این فرآیند مانند آن است که شما یک خانم را به کافی‌شاپ دعوت کنید و برای او یک فنجان قهوه سفارش دهید،‌ در این حالت اگر از او تقاضای ازدواج کنید احتمال بیشتری دارد که پاسخ مثبت دریافت کنید. این را با حالتی مقایسه کنید که شما سر راه یک خانم قرار بگیرید و مزاحم او بشوید و از او بخواهید که با شما ازدواج کند. کدام یک از این حالات بیشتر مورد پذیرش قرار می‌گیرد؟

 

ارزش ارایه دهید و در ادامه باز هم بیشتر ارزش ایجاد کنید

ایجاد ارزش به عنوان یک شیوه‌ی اصلیِ بازاریابی به دلایل روشنی از شیوه‌ی تقاضا موثرتر است (البته تقاضای فروش در انتهای کار،‌ هنوز اهمیت دارد).

 

اعتماد،‌ تفاهم و روابط ماندگار با مشتریان بسیار موثر و کارساز است که با شنیدن نظرات آنها و ارائه‌ی خدمات یا محصولات مناسب می‌توانید این مولفه‌ها را ایجاد کنید، نه اینکه بخواهید شانسی مشتریان را انتخاب کنید و توقع داشته باشید که بتوانید فرد مناسب را بیابید و به درستی پیام را به او منتقل کنید.

 

اگر به نیازهای مشتریان توجه کنید و دریابید که چطور پیشنهاد ارزشمندی برای آنها داشته باشید، ولی از آنها تقاضایی نکنید، آنگاه با احتمال بالایی موفقیت بیشتری در بازاریابی خواهید داشت و می‌توانید کسب‌وکارتان را توسعه بدهید.

 

منبع:

https://www.chetor.com/7421-%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d8%a8%d8%a7%d9%87%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d8%b1%da%af%e2%80%8c%d8%a8%d8%a7%d8%b1-%d8%af%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%a7%d8%a8%db%8c/

https://www.chetor.com/wp-content/uploads/2016/06/facebook-insights.jpg

تاریخ : چهارشنبه 02 مهر 1399 زمان : 16:15 | بازدید : 59
نویسنده : محمد محبوبی | لینک ثابت | نظرات (0)

 

 اطلاعات برندتان، حتی در پروفایل‌هایی که دیگر استفاده نمی‌کنید هم باید به‌روز باشد

هر روز شبکه‌های اجتماعیِ جدیدی سربرمی‌آورند و ما هم معمولا امتحانشان می‌کنیم تا ببینیم چگونه می‌توانیم از آنها استفاده کنیم. در هنگام ثبت‌نام هم، بدون شک تصویری برای پروفایل آپلود می‌کنیم. اما همه‌ی پلت‌فرم‌هایی که امتحان می‌کنیم، جریان‌ساز نمی‌شود و در استراتژی‌های درازمدت‌مان جا نمی‌گیرند.

وقتی تصمیم می‌گیرید یک شبکه‌ی اجتماعی به‌خصوص را به‌روز نکنید، باید مطمئن شوید تصویر و اطلاعاتِ مربوط به برندتان در آن صفحه همیشه به‌روز است و به شبکه‌ی دیگری لینک دارد که کمی در آن فعال‌تر هستید.

 

۴. فایل‌های صوتی را امتحان کنید

فایل‌های صوتی پتانسیلی باورنکردنی‌ دارند و اَپ‌های جدیدی مانند Anchor هم ساخت محتوای صوتی را به حدی باورنکردنی ساده کرده‌اند.

اگر می‌خواهید در دنیای صوت تاخت و تاز کنید، می‌توانید یکی از پست‌های وبلاگتان را در SoundCloud به پادکست تبدیل کنید یا برای برخی مشتری‌ها پیام‌های صوتی بفرستید یا با دنبال‌کنندگانتان در Anchor گفتگوهای صوتی داشته باشید.

 

۵. تجزیه و تحلیل کنید

هر زمان که در طول روز چند دقیقه‌ای وقت اضافی دارید، نگاهی به تجزیه و تحلیل‌ها (analytics) بیاندازید. با نگاهی مختصر به داده‌های شبکه‌های اجتماعی می‌توانید نکته‌های آموزنده‌ی بسیاری یاد بگیرید و این واقعا شگفت‌انگیز است.

 

اینها دو نمونه‌ی فوق‌العاده و در عین حال رایگان برای یافتن اطلاعاتی از چگونگیِ عملکرد رسانه‌های اجتماعی‌تان هستند:

 

فیس‌بوک اینسایتز (Facebook Insights):

تصویر فیس‌بوک اینسایتز

 

فیس‌بوک یکی از عمیق‌ترین تجزیه و تحلیل‌ها بین سایت‌های مشابه را دارد. فیس‌بوک اینسایتز مانند معدنِ طلایی برای بازاریاب‌ها است. برای دسترسی به فیس‌بوک اینسایتز، به صفحه‌ی فیس‌بوکتان بروید و بعد هم از منوی ناوبری فیس‌بوک، گزینه‌ی Insights را انتخاب کنید.

 

توییتر انالیتیکز (Twitter Analytics):

توییتر هم تجزیه و تحلیل‌های بسیار جامعی در اختیار همه‌ی کاربرهایش قرار می‌دهد که البته رایگان هم هست. با استفاده از تجزیه و تحلیل‌های توییتر، می‌توانید جذاب‌ترین توییت‌هایتان و بیشترین اشاره‌ها و اطلاعات مخاطب‌ها و… را بیابید.

برای دسترسی به توییتر انالیتیکز اینجا کلیک کنید.

 

۶. برای پست‌هایتان ایده‌های جدیدی بیابید

داشتنِ ثبات، عنصری ضروری در استراتژیِ رسانه‌های اجتماعی است، اما تولید مستمر محتوای باکیفیت به‌صورت روزانه، یا حتی چند بار در روز، بسیار دشوار است.

وقتی چند دقیقه وقت اضافی دارید، نرم‌افزار word را باز کنید و هر ایده‌ای که برای مطلب گذاشتن در رسانه‌های اجتماعی به ذهنتان می‌رسد بنویسید. یک طوفان ذهنی یا بارش مغزیِ بدونِ سانسوری مثل این، راهی بسیار عالی برای رسیدن به چند ایده‌ی نو است. با این روش، می‌توانید همچنان محتوایی فوق‌العاده تولید کنید.

 

۷. پست‌های موفق را دوباره به اشتراک بگذارید

اگر محبوب‌ترین پست‌هایتان را تنها یک بار منتشر کرده و به اشتراک بگذارید، کلیک‌های بسیاری را از دست می‌دهید و حداکثر تعاملِ ممکن را با مخاطبان ایجاد نمی‌کنید. یکی از کارهایی که ما انجام می‌دهیم، به‌اشتراک‌گذاریِ مجددِ محبوب‌ترین و پرمخاطب‌ترین مطالبِ قبلی‌مان در رسانه‌های اجتماعی است.

 

۸. لینک‌های پروفایل خود را بررسی کنید

لینک‌هایی که در پروفایلتان دارید، برخی از قابل‌مشاهده‌ترین اطلاعات رسانه‌های اجتماعی هستند. بررسیِ اینکه چند نفر روی این لینک‌ها کلیک می‌کنند، بسیار آموزنده است و دنبال‌کردنِ عملکرد آنها می‌تواند بینشی عالی به شما بدهد.

 

۹. مطلب‌تان را تبلیغ کنید

شبکه‌های اجتماعی مدام در حال پیشرفت و تکامل هستند. در این میان، پُست‌هایی که با پرداخت هزینه تبلیغ و نمایش داده می‌شوند، بخشی جدایی‌ناپذیر از پیشروی و دیده‌شدن محتوای شما توسط مخاطبانتان هستند.

 

۱۰. پلت‌فرم‌های جدید را امتحان کنید

هر روز اپ‌ها و شبکه‌های اجتماعیِ جدیدی راه‌اندازی می‌شوند، و برای ما به‌عنوان بازاریاب، مهم است که بفهمیم توجهِ مصرف‌کننده‌ها به کدام سو جلب می‌شود. یکی از بهترین راه‌ها برای اینکه همیشه حواسمان به این مسئله باشد، این است که زمان کافی به آزمایش و امتحان پلت‌فرم‌های جدید اختصاص دهیم.

 

منبع:

https://www.chetor.com/7716-%db%b1%db%b5-%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%a8%d9%88%d8%af-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d8%b4%d8%a8%da%a9%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d8%ac%d8%aa%d9%85%d8%a7/

پخش زنده در فیس‌بوک

تاریخ : چهارشنبه 02 مهر 1399 زمان : 16:15 | بازدید : 63
نویسنده : محمد محبوبی | لینک ثابت | نظرات (0)

 

اپ استور (App Store) بهترین جا برای کشف و آزمایش پلت‌فرم‌های جدید است. من معمولا به بخش Social Networking می‌روم و صفحه را اسکرول می‌کنم تا ببینم کدام‌یک را هنوز ندیده یا استفاده نکرده‌ام. تقریبا همیشه چند اپ جالب میان ۱۰ تا ۳۰ جایگاه اول وجود دارند.

 

۱۱. از جستجوهای ذخیره‌شده در توییتر استفاده کنید

جستجوگر توییتر فوق‌العاده قدرتمند است. در میان امکاناتی که این جستجوگر در اختیار کاربرهایش می‌گذارد، جستجوهای ذخیره‌شده وسیله‌ی بسیار خوبی برای دنبال‌کردن افرادی است که محتوای شما و کلمه‌های کلیدیِ مرتبط با برند شما را به اشتراک می‌گذارند.

شما می‌توانید به ازای هر حساب در توییتر، تا ۲۵ جستجو را ذخیره کنید. برای ذخیره‌ی جستجو، ابتدا جستجویی انجام دهید، سپس در بالای صفحه‌ی نتیجه‌ها، روی More Options کلیک کرده و بعد هم روی Save this search کلیک کنید.

 

۱۲. از گفتگوی زنده‌ی فیس‌بوک استفاده کنید

 

این روزها فیس‌بوک در News Feed پخش زنده‌ی ویدئو (Live Chat) را در اولویت قرار داده است. این یعنی اگر می‌خواهید دیده شوید، پخش زنده فرصت خوبی برایتان فراهم کرده است. برای شروع پخش زنده‌ی ویدئو، روی Update Status کلیک کرده و بعد هم آیکن Live Video را انتخاب کنید. اگر بخواهید، می‌توانید توضیح مختصری بنویسید و پیش از پخش زنده، مخاطبانی که می‌خواهید با آنها به اشتراک بگذارید را انتخاب کنید.

در طی پخش زنده، تعداد بیننده‌ها و نام کاربرهای در حال تماشا و جریانِ زنده‌ی کامنت‌ها را خواهید دید. پخش زنده نمی‌تواند بیش از ۳۰ دقیقه طول بکشد و وقتی تمام شد، مانند هر ویدئوی دیگری، روی تایم‌لاین ذخیره می‌شود.

 

۱۳. محتوای بصری تهیه کنید

محتوای بصری به طرزی باورنکردنی روی مخاطب تاثیرگذار است و خوشبختانه این روزها آماده‌سازی تصویرهای تاثیرگذار، زمان زیادی نمی‌خواهد. ابزارهایی مانند Pablo و Canva به شما کمک می‌کنند تا تنها در عرض چند دقیقه تصویرهای خیره‌کننده‌ای درست کنید که آماده‌ی اشتراک‌گذاری هم هستند.

 

۱۴. یک برنامه‌ی زمانیِ جدید برای به‌اشتراک‌گذاری طراحی کنید

امتحانِ زمان‌های مختلف و فاصله‌های زمانیِ متفاوت برای ارسال پست جدید در رسانه‌های اجتماعی، یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای بهبود عملکرد است.

با بررسیِ معیارهایی هم‌چون تعامل به ازای هر پست (engagement per post) و تعامل در هر روز (engagement per day) و دنبال‌کننده‌های جدید می‌توانید بفهمید که برنامه‌های زمانیِ مختلف، چه اثری روی تعامل شما با مخاطب‌ها دارند.

 

۱۵. بازخورد مشتری‌ها را جویا شوید

جویاشدنِ بازخوردها روش شگفت‌انگیزی برای این است که درباره‌ی محصول و بازارتان چیزهای بیشتری بفهمید. ارسال یک پست برای گرفتن بازخوردها چند ثانیه بیشتر طول نمی‌کشد، اما نتیجه‌ی آن بسیار ارزشمند است.

 

 

 

منبع:

https://www.chetor.com/7716-%db%b1%db%b5-%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%a8%d9%88%d8%af-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d8%b4%d8%a8%da%a9%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d8%ac%d8%aa%d9%85%d8%a7/